Interios
Grillo Hotel _ Cosenza
The project involves the restyling of outdoor spaces, meeting facilities and the construction of a new spa. The three phases are developed simultaneously, following a unique design concept. The exterior of the hotel is characterised by the installation of a large fa├žade that covers the pool and allows for a fantastic view of the sea. The reception room is characterised by the surrounding elegant and cosy elements to put the customer at ease. This is done through revisiting classic elements such as wood panelling, a fireplace and a piano area. The spa design reflects the idea of a trail through nature, allowing for direct contact with elements: water, earth and fire. The relaxation area, despite its small size, is able to meet and satisfy the needs of a hotel.