Interior
Interior C Altamura _ Bari
The project involves the construction of a modest-sized but comfortable rooftop apartment. The project brief outlined a specific requirement, that is to reduce the size of the service areas (such as kitchen and bathroom). The space is designed as a single room; an open space that eliminates the classic partitions in favour of a more modern way of living. A large mobile screen made of three movable panels provides for the possibility to increase or decrease the space, hence allowing for different configurations. The internal environment is expanded onto the terrace via a glass wall that filters natural light; and a mirror window on the opposite side, designed to extend the interior space, but also becomes the natural projection of the external composition.